MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ara

GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÜLEYMAN ERDEM BAŞKANLIĞINDA, 05.12.2023 TARİHİNDE SAAT 10.00 DA ÇAĞLAK ANADOLU LİSESİ KONFERANS SALONUNDA İLÇEMİZDE GÖREVLİ REHBER ÖĞRETMENLERLE AŞAĞIDA YAZILI GÜNDEM MADDELERİ ÇERÇEVESİNDE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı kasım ayında okullarımızda gerçekleştirilen Okul Risk Haritalarının Akhisar RAM bölgesindeki genel sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

Akhisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde 07.12.2023 tarihinde 10.30 da Etkili İnsan Olmak  ve 13.45 de Öfke ile Başa Çıkma konularında toplam 36 katılımcıya Psikolojik Danışman ilkay YENAL tarafından seminer verilmiştir.

Ara

GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA 27.11.2023-01.12.2023 TARİHLERİ ARASINDA İLÇEMİZDE REHBER ÖĞRETMENİ OLMAYAN 10 OKULUMUZ ZİYARET EDİLEREK 599 ÖĞRENCİYE, 75 VELİYE VE 50 ÖĞRETMENE 'BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE AKRAN ZORBALIĞI' KONULARINDA EĞİTİM VERİLMİŞTİR.

Kas

31 Ekim 2023 tarihinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Kütüphanesinde Saat 15.00 da Şube Müdürü Kadir SAYGILI başkanlığında ilçemiz ortaöğretim kademesinde görev yapan rehber öğretmenler ile toplantı gerçekleştirilmiştir. İlçe Psikososyal Korumu Önleme ve Krizi Müdahale Ekibinin almış olduğu karar doğrultusunda Akhisar RAM Psikolojik Danışmanı İlkay YENAL tarafından Cinsel İstismar Travması ile ilgili atölye çalışması yapılmıştır. Ayrıca Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Kenan EVCİ özel eğitim hizmetleri yönetmenliği ile ilgili bilgi vermiştir.

Kas

26 Ekim 2023 tarihinde Ülkü Ortaokulu Kütüphanesinde Saat 15.00 da Şube Müdürü Kadir SAYGILI başkanlığında ilçemiz ortaöğretim kademesinde görev yapan rehber öğretmenler ile toplantı gerçekleştirilmiştir. İlçe Psikososyal Korumu Önleme ve Krizi Müdahale Ekibinin almış olduğu karar doğrultusunda Akhisar RAM Psikolojik Danışmanı İlkay YENAL tarafından Doğal Afet Travması ile ilgili atölye çalışması yapılmıştır. Ayrıca Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Kenan EVCİ özel eğitim hizmetleri yönetmenliği ile ilgili bilgi vermiştir.

Ekm

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Kadir SAYGILI başkanlığında RAM ve Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürlüğü Personelleri tarafından ziyaret edilmiştir.

Ekm

Sene Başı Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler Toplantısı Akhisar Rehberlik Araştırma Merkezi hizmet alanındaki  Akhisar ve Gölmarmara ilçelerinde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerin katılımıyla Dr. Tarık Sarı Ortaokulu  toplantı salonunda Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir SAYGILI'nın da katılımıyla gerçekleştirilmiştir.