MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

İlçemizde görevli Okul İdarecileri ve Psikolojik Danışmanlara yönelik Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Kadir SAYGILI başkanlığında, BEP Birim Başkanı Müdür Yardımcıları ve Rehber Öğretmenlere yönelik toplantı gerçekleştirilmiştir. Aşağıda yazılı gündem maddeleri ile ilgili Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Kenan EVCİ ve Rehber Öğretmen İlkay YENAL tarafından sunum yapılmıştır.

GÜNDEM MADDELERİ

1.       BEP Geliştirme Biriminin oluşturulması ve Bep Geliştirme Biriminde alınacak kararlar.

2.       Destek Eğitim Odasının açılması ve Destek Eğitim Odasında verilecek eğitimle ilgili alınacak kararlar.

3.       Evde Eğitim Hizmetinden yararlanacak öğrencilerle ilgili yapılacak iş ve işlemler.

4.       Özel Eğitim Sınıflarının açılması ve Özel Eğitim Sınıflarında verilecek eğitim ile ilgili alınacak kararlar.

5.       Danışmanlık ve Eğitim Tedbirleri konusunda bilgi verilmesi.

6.       Bağımlılıkla Mücadele ve TBM konularında yapılabilecek çalışmalar konusunda bilgi verilmesi.

7.       Psikososyal Koruma önleme ve krize müdahale hizmetleri kapsamında oluşturulan komisyonlar hakkında bilgilendirme yapılması ve Travmatik yaşam olayları sonrasında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilmesi.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 10:42 - Görüntülenme: 81